De beweging van het partnerkanaal om naar Wholesale over te stappen neemt een grote vlucht. Het partnerkanaal is op zoek naar mogelijkheden om haar mobiele business ‘future proof’ te maken, zelf in ‘control’ te zijn en meer waarde te creëren voor haar bedrijf.

Partners willen meer en meer zelf eigen klanten beheren. Mobile Wholesale van Cloud Distributie is uniek in de markt en geeft de Partner echt de vrijheid om te ondernemen. Bovendien creëren Partners extra waarde voor hun bedrijf, zonder afhankelijk te zijn van een mobiele provider. Mobile Wholesale is voor het partnerkanaal dus echt een enorme game changer.”

Het @Work-portfolio van T-Mobile sluit perfect aan bij onze visie op de markt: zeer scherp geprijsde unlimited abonnementen op het beste mobiele netwerk van Nederland. Met Mobile Wholesale krijgen Partners van Cloud Distributie unieke toegang tot het @Work-portfolio, waardoor zij nu echt in staat zijn om met mobiel te concurreren.

Met deze samenwerking heeft Cloud Distributie een unieke positie in de markt: telecom- en ICT-Partners kunnen hun klanten met @Work van T-Mobile onbeperkt bellen en internetten op het best geteste mobiele netwerk van Nederland aanbieden.

Categorieën: Geen categorie